fbpx

VOEDINGDe juiste voeding zorgt voor de balans tussen lichaam en geest. Je kunt voeding zien als het medicijn/brandstof voor je lichaam. Gezonde voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Voedsel is er om ons lichaam energie te geven, oftewel, om ons lichaam te voeden en niet om te vullen.

Gezonde voeding heeft talloze positieve werkingen op ons lichaam, zowel aan de binnen als de buitenkant. Door gezonde voeding voelen we ons vitaal, hebben we een betere nachtrust, kunnen we ons beter concentreren, hebben we meer energie en een betere weerstand tegen infecties.

Gezond eten is geen doel, maar een middel, daarom doen wij niet aan diëten, maar aan lifestyle coaching.
Gezonde voeding zorgt ervoor dat wij ons gezond en fit voelen, zodat we goed en vol energie kunnen functioneren en presteren in ons dagelijks leven.

 • BIJ Leefstijlcoaching.
 • BIJ Voedingsadvies.
 • Gezondheid-en-voedingVYTALFIT®
  Vitaliteit-en-Balans

  LEEFSTIJL COACHING  Zeg maar dag tegen zowel verborgen als toegevoegde suikers, kunstmatige suikers en synthetische kleurstoffen. Vitaminfood is veganistisch en GMO-vrij (niet genetisch gemodificeerd) en gaat daarmee voorop in de voedselrevolutie. We helpen je de juiste balans te vinden: tussen snel en gezond, tussen functioneel en smaakvol. Zo krijgt je lichaam de beste brandstof, zit je lekker in je vel én creëer je extra ruimte in je drukke agenda.

  Onze voedingsadviseur(s)/Leefstijlcoache(s) staan u graag te woord indien u een op maat gepast schema nodig heeft, die in combinatie met een performance training en/of coachingsprogramma zeer effectief zal zijn.

  VYTALFIT® Protected website