fbpx

LEEFSTIJL COACHINGZeg maar dag tegen zowel verborgen als toegevoegde suikers, kunstmatige suikers en synthetische kleurstoffen. Vitaminfood is veganistisch en GMO-vrij (niet genetisch gemodificeerd) en gaat daarmee voorop in de voedselrevolutie. We helpen je de juiste balans te vinden: tussen snel en gezond, tussen functioneel en smaakvol. Zo krijgt je lichaam de beste brandstof, zit je lekker in je vel én creëer je extra ruimte in je drukke agenda.


ONZE TARIEVEN EN INFORMATIEOmdat balans in werk en privé altijd bestaat uit meerdere segmenten hanteren wij 5 succesvolle pijlers die zeer succesvol blijken te zijn. Je kunt fysiek, niet zonder mentaal zien, motivatie niet zonder ontspanning en de juiste voeding zorgt juist voor de energie die ieder mens nodig heeft. Dat is de reden dat wij een complete interventie aanbieden in succesvol leven en werken.

Je kunt persoonlijk even contact met ons opnemen over een op maat gemaakte interventie, ieder mens en/of organisatie is verschillend namelijk.