TRAINING - VOEDING - COACHING

DE MEEST EFFECTIEVE VITALITEITSINTERVENTIE

Uit ervaringsdeskundigheid hebben wij tijdens persoonlijke-en coachingsprocessen een unieke evidence-based interventie ontwikkeld en is het gelukt om in een kort tijdsbestek mentale en/of psycho(somatische) overbelasting om te zetten in duurzame rust en structuur.

Wij zijn een "out of the box" werkend team van trainers en coaches en zijn gericht op lichaams-en mentaalgerichte interventies, met basic onderdelen om professionele resultaten te behalen. Onderstaand treft u een algemeen overzicht van onze expertise.

TRAINING


Personal training is meer dan alleen het individueel trainen. Een personal trainer start met het bespreken van je doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht (lichaamsvet), het verbeteren van je conditie, het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht en het werken aan een fit en gezond lichaam.

Een goede personal trainer zorgt ervoor dat jouw einddoel wordt opgedeeld in kleinere korte-termijn subdoelen. Op die manier boek je snel resultaat waarbij het behalen van ieder subdoel en stap dichter naar je uiteindelijke doel is. Door subdoelstellingen te formuleren vergroot je jouw motivatie.

Doordat iedereen verschillend is en niet dezelfde doelstellingen nastreeft, maakt een personal trainer een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past
VYTALFIT-Opdrukken
Fysieke-Gezondheid

VOEDINGVoedingsadvies is vaak tegenstrijdig en veranderlijk. Dat kan ook bijna niet anders, want er is nog heel veel niet bekend over voeding. Dagelijks ontdekken wetenschappers nieuwe dingen, dat invloed heeft op voedingsadvies.

Tegelijkertijd kunnen bepaalde typen van onderzoek niet uitgevoerd worden omdat ze niet ethisch zijn. Je kunt moeilijk van een groep mensen verwachte dat ze een bepaalt stofje niet meer eten, in het kader van een langdurig onderzoek.

Als die mensen dan ziek blijken te worden, dan kun je inderdaad stellen dat het bewuste stofje belangrijk is voor de gezondheid en het derhalve opgenomen kan worden in het voedingsadvies.

Zo werkt het niet in het dagelijkse leven, je moet ook leven en kunnen genieten van gezond en lekker eten, soms mag je ook gewoon even een "cheatdag" hebben vinden wij.
Vitaminfood1
Vitaliteit-en-Balans

COACHINGNet als fysieke, technische en tactische training is mentale training van belang om topprestaties te kunnen leveren als politie of brandweermedewerker, topsporter, maar ook als ondernemer, dat vergt namelijk het uiterste van uw kunnen, kennen en zijn.

Het doel van mentale coaching is dan ook om ervoor te zorgen dat u het ideale klimaat voor uzelf kunt creëren, vitaliteit te behouden en topprestaties te blijven leveren.

Mentale coaching leert u om te gaan met spanning en druk, uw concentratie en zintuigen te verscherpen, hart en- ademhalingscoherentie te reguleren, uw zelfvertrouwen en innerlijke kracht te verhogen, effectief te communiceren en bovenal leert u te ontspannen in welke situatie dan ook.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Adventure Based Outdoor Therapy leidt tot verbetering in het fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal functioneren en prikkelt op affectief, cognitief en gedragsniveau.
Mentale-Gezondheid

VYTALFIT®