fbpx
"Dé kracht van denken, zonder erbij na te denken. Emotie en intuïtie zijn meer dé baas dan ons verstand wil toegeven. Intuïtie is “het onbewuste” wat de grootste kracht is in het bewuste om te kunnen overleven".

Personal Performance Coaching

Onze interventie is ontstaan uit literatuur en-wetenschappelijk onderzoek, interventies bij mensen met PTSS (voornamelijk geüniformeerden), waarin gebleken is dat de interventie leidt tot een snelle verbetering in het fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal functioneren en draagt zorg voor vitaliteit en heling in ons cognitie- en waarnemingspatroon, ofwel bewustzijn. Vanuit deze interventie is het Personal Performance training- en coaching systeem ontstaan.

Vitaliteitsinterventies hebben betrekking op het bevorderen van de gezondheid van mens en organisatie (amplitie) of het voorkomen van gezondheidsproblemen bij delen van de werknemerspopulatie (preventie), op het verhelpen van gezondheidsproblemen die zijn opgetreden (curatie), op het verbeteren van de vakbekwaamheid en mobiliteit van werknemers en op het verbeteren van de werkmotivatie.

 • BIJ Mentale veerkracht - Burnout en traumaverwerking PTSS.
 • BIJ Presentatie van uzelf - On stage - Speaker.
 • BIJ Persoonlijk leiderschap.
 • VYTALFIT® Personal Performance Training - Voeding - Coaching
  Mentale-Gezondheid

  PERSONAL PERFORMANCE COACHING BIJ:

  EEN VIDEOIMPRESSIE OVER ONZE MANIER VAN COACHEN

  U ziet hier een overzicht van een aantal video opnames van de Personal Performance Coaching

  TV UITZENDING | RTL 4 KOFFIETIJD
  INTERVENTIE PTSS

  TV UITZENDING | RTV UTRECHT
  INTERVENTIE PTSS

  MENTALE OUTDOOR CHALLENGE
  MISS WORLD NEDERLAND 2019

  COACHING EN ORGANISATIE
  MISS WORLD NEDERLAND 2019

  VYTALFIT® Protected website