fbpx

TIM DE VISSERDienend aan hen die willen knokken om iets te bereiken in hun leven stel ik mijn expertise beschikbaar. Ik ben Tim de Visser, personal trainer, businesscoach en sportman pur sang.

Op jonge leeftijd ging ik al mee met de high performance trainingen van mijn vader en inspirerende motivationals van bekende sprekers. Hier heb ik zeer veel inspiratie uitgehaald, omdat gebleken is dat je veel meer kunt dan je zelf voor ogen had.

Nooit!, maar dan ook nooit.. moet je iemand laten vertellen dat je iets niet kunt, geloof in jezelf!

De coaching van veteranen en politiemensen met PTSS heeft mij grote inzichten gegeven in waarin het menselijk brein en fysiek toe in staat is.
Met onze interventie hebben wij bewezen dat je vanuit totaal geen uitzicht meer, je weer kunt (over)leven, mits je echt wilt. Van een bijstand naar succesvol ondernemerschap is mogelijk.

Meer informatie over mijn cv en/of de visuele weergave in wat ik kan betekenen voor je, vind je via de onderstaande knoppen.
ONNO DE VISSER"Door intuïtie laat ik me leiden" Vakmanschap doet de rest", Onno de Visser is mijn naam...

Als mens, ondernemer, maar bovenal als Mental Coach, zie ik mijn persoonlijke eigenschappen omschreven als; doorzetter, creatief en bovenal als inspirator om mensen intrinsiek in beweging te krijgen en daarbij hun eigen innerlijke kracht en zelfvertrouwen te presenteren, oftewel empowerment van mens en onderneming.

Daardoor ontstaat een grote motivatie om zich weer op het positieve te richten en het negatieve een "andere" plaats te geven. De kwaliteit van leven en werken wordt daardoor in een ander perspectief geplaatst.

"The Law Of Attraction" is een feit en als je de essentie begrijpt ligt succes op jouw pad, geloof me, ik loop iedere dag op dat pad en ik wil jou meenemen om te delen in geluk, succes en rust.

Meer informatie over mijn cv en/of de visuele weergave in wat ik kan betekenen voor je, vind je via de onderstaande knoppen.