fbpx

VAAK BEN JE TE BANG

Om (opnieuw) je angsten aan te gaan, toch kun je alleen die angst overwinnen door hem aan te gaan, dat geeft een gevoel van overwinning.

Die uitdaging ga je aan door mentaal en fysiek met jezelf aan de slag te gaan, alleen daardoor zul je succesvol stappen kunnen maken als mens én ondernemer.


LAAT ZIEN WAT JIJ WAARD BENT

En presenteer jezelf, wees trots en vol zelfvertrouwen, want jij bent het waard! Zo zien wij dat namelijk, wij helpen jou je innerlijke kracht terug te vinden en vol energie te boosten.

Presentatie van jezelf kan jou soms afwijzing geven, maar met de juiste attitude, kledingstijl en manier van spreken biedt het jou succes en een nieuw netwerk.

Wil jij mentaal veerkrachtig zijn?Onze interventie is ontstaan uit literatuur en-wetenschappelijk onderzoek, interventies bij mensen met PTSS (voornamelijk geüniformeerden), waarin gebleken is dat de interventie leidt tot een snelle verbetering in het fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal functioneren en draagt zorg voor vitaliteit en heling in ons cognitie- en waarnemingspatroon, ofwel bewustzijn.

"Door intuïtie laten wij ons leiden. Vakmanschap doet de rest"

Wil jij fysiek sterk zijn?Voldoende beweging, verantwoorde voeding en genoeg slaap dragen bij aan een goede fysieke gezondheid.

Men verlaagt hierbij het stresshormoon cortisol dat ontstaat na stressvolle- en traumatische ervaringen en beïnvloed de twee centrale zenuwstelsels, het centrale-en autonome zenuwstelsel.


TARIEVEN MENTALE VEERKRACHTHier tref je een overzicht van onze tarieven. Deze zijn inclusief onze reiskosten naar de ontvangstlocatie in Rijs. Indien wij op een andere locatie in Nederland moeten werken zullen wij daarin een extra reiskostenvergoeding van €0,19 ct. km hanteren en Excl. eventuele overnachting of huur ruimte.