fbpx

VAAK BEN JE TE BANG

Om (opnieuw) je angsten aan te gaan, toch kun je alleen die angst overwinnen door hem aan te gaan, dat geeft een gevoel van overwinning.


LAAT ZIEN WAT JIJ WAARD BENT

En presenteer jezelf, wees trots en vol zelfvertrouwen, want jij bent het waard! Zo zien wij dat namelijk, wij helpen jou je innerlijke kracht terug te vinden en vol energie te boosten.

Wil jij mentaal veerkrachtig zijn?Onze interventie is ontstaan uit literatuur en-wetenschappelijk onderzoek, interventies bij mensen met PTSS (voornamelijk geüniformeerden), waarin gebleken is dat de interventie leidt tot een snelle verbetering in het fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal functioneren en draagt zorg voor vitaliteit en heling in ons cognitie- en waarnemingspatroon, ofwel bewustzijn.

Ben jij op zoek naar "Empowerment"?Empowerment is een bewustwordingsproces. Het gaat erom dat de mens probeert bij zijn eigen potentieel (kracht) te komen en die te activeren. Daarop is onze Academy gebaseerd om juist in jezelf te geloven en krachten met elkaar te bundelen.

Daarin hebben wij diverse ondernemers, maar ook bekende presentatoren en theater organisatoren kunnen bijstaan bij hun "High Performance".


TARIEVEN  • Incl. Reiskosten naar Rijs *Vaste Coachingslocatie in Friesland.
  • Excl. Reiskosten naar overige locaties in Nederland.
  • Excl. Zaalhuur en/of overnachtingskosten.